Puolalaisveteraani Vader julkaisee keväällä 16. albuminsa – kansitaide ja ilmestymispäivä julki

Toukokuussa mennään taas.

09.03.2020

Puolalainen metalliveteraani Vader on saanut uuden studioalbuminsa valmiiksi. Solitude in Madness on pitkäikäisen yhtyeen uran 16. studioalbumi ja se näkee päivänvalon 1. toukokuuta Nuclear Blastin kautta.

”Ihmiskunta ei koskaan opi. Jännitteet kasvavat koko ajan joka puolella. Ihmiset ovat unohtaneet, mitä todellinen kipu on, kun katsotaan isoa kuvaa. Uudet sukupolvet eivät kunnioita edeltäviä – väitän, etteivät ne kunnioita edes itseään. Elämämme on nykyään tv:ssä ja kaikki on sielutonta, tyhjää. Teknologia imee ihmisyyden meistä. Maailmassa on enemmän yksinäisiä ihmisiä kuin koskaan, vaikka teknologian pitäisi muka yhdistää kaikki. Se on hulluutta! Siitä levyn nimikin tulee. Totta kai lähestyn näitä teemoja hyvin vadermaisella tavalla”, nokkamies Piotr ”Peter” Wiwczarek kuvailee.

Yläpuolelta voit kuunnella alkuvuodesta julkaistun ensimmäisen singlemaistiaisen Shock and Awe. Alapuolelta voit puolestaan tarkistaa levyn Wes Benscoterin (Autopsy, Cattle Decapitation) käsialaa olevan kansitaiteen sekä albumin kappalelistan.

1. Shock and Awe
2. Into Oblivion
3. Despair
4. Incineration of the Gods
5. Sanctification Denied
6. And Satan Wept
7. Emptiness
8. Final Declaration
9. Dancing in the Slaughterhouse
10. Stigma of Divinity
11. Bones

Lisää luettavaa