Puritaanisuus lisääntyy maailmalla: nyt Ranskan suurin metallifestari Hellfest on ongelmissa uskovaisten takia

Protestoijat kävivät Hellfestin kimppuun jo viime vuonna ja yrittivät estää koko tapahtuman.

17.04.2018

Viime vuonna käytettiin Panteran Phil Anselmon kännisiä ”white power” -huutoja keppihevosena Hellfestin perumiselle. Ranskan hallitus vetikin rahalliset avustuksensa festarijärkkäreiltä.

Avustus oli 20 000 euron suuruinen. Hellfestin budjetti on kuitenkin 16 miljoonaa euroa, joten sitä tuskin edes huomattiin missään. Muuta protestilla ei sitten saatukaan aikaiseksi.

Tänä vuonna Hellfestin vetonauloina on sellaisia artisteja kuten Avenged Sevenfold, Iron Maiden ja Judas Priest. Ja on siellä tietenkin muitakin bändejä: muun muassa Mysticum, Ensiferum, Oranssi Pazuzu, Alice in Chains, Marilyn Manson, Nightwish, Stone Sour ja paljon muuta.

Metal insider -lehti paljastaa, että tällä kertaa älämölö nostettiin festareiden antikristillisen luonteen takia. Thierry Barnole, joka johtaa kristillistä boikottirintamaa, kirjoitti paikalliseen lehteen seuraavaa:

– Festivaaleilla on useampiakin artisteja, jotka kannattavat antikistillisyyttä ja satanismia, eivätkä he epäröi haukkua ja huudella rienauksia pitäen samalla saatanallisia riittejään ja käyttävät ylösalaisin olevia ristejään.

Behemothin Twitter-sivuilta löytyi lehden koko artikkeli.

Jos ei antifa ole metallibändien kimpussa niin sitten kristilliset voimat. Maailmalla lisääntyneen puritaanisuuden takia metalli on taas vaarallista. Varokaa.

Alla hieman Mysticumia.

Lisää luettavaa