Raivatkaa lentokenttä! Iron Maiden saapuu jumbojetillään Suomen-keikalle

02.11.2015

Iron Maiden esiintyy Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa keskiviikkona 29. kesäkuuta. Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa 9. marraskuuta 82,50 euron kappalehintaan. Faniklubilaisille lippukauppa avautuu 4. marraskuuta ja American Expressin haltijoille 5. marraskuuta.

Iron Maiden julkaisi alkusyksystä The Book of Souls -albumijärkäleensä, joka nousi Suomen albumilistan ykköseksi ja sai myös Infernon päätoimittajalta myötämielisen tuomion. Brittihevin elävä legenda vieraili Suomessa edellisen kerran vuonna 2013.

”Emme ole vielä päättäneet settilistan sisältöä, emmekä päätäkään ennen kuin aloitamme kiertueharjoitukset, mutta odotamme kovasti, että pääsemme soittamaan uusia biisejä livenä. Erityisesti koska levytys tehtiin niin pitkälti livenä. Olen varma, että mukaan mahtuu myös paljon vanhempia fanien suosikkeja. Olemme parhaillaan suunnittelemassa uuden show’n sisältöä, joten voin luvata, että työskentelemme erittäin kovasti tuodaksemme teille jotain todella ainutlaatuista ja sydämellä tehtyä!” Bruce Dickinson kommentoi.

Dickinson päivittää parhaillaan lentolupaansa Boeing 747:n kipparointiin sopivaksi, sillä Iron Maiden liikkuu maailmankiertueellaan keikalta toiselle jumbojetillä. Koneen siipienväli on 64,4 metriä, joten Räyskälän lentokentälle ei välttämättä ole asiaa laskeutua.

Iron Maiden (UK)
Ke 29.6.2016 Hämeenlinna, Kantolan tapahtumapuisto
Liput 82,50 euroa Lippupalvelusta 9.11. klo 9
Lisätietoja tapahtuman kotisivuilla

Lisää luettavaa