Rammsteinin tähdittämä Rockfest siirtyy ensi kesänä uuteen sijaintiin – ”Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken”

Ensimmäiset artistikiinnitykset paljastetaan lokakuun aikana.

16.10.2017

Muun muassa Rammsteinin ja Evanescencen tähdittämä, viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rockfest siirtyy tulevana kesänä Vantaan Vehkalasta Hyvinkäälle. Lentokentän uudelle konserttialueelle siirtyvä tapahtuma kasvaa samalla nelipäiväiseksi ja rokki raikaa 6.–9. kesäkuuta. Rockfest keräsi Vantaalle yli 50 000 kävijää ja suosion vuoksi järjestäjät etsivät tapahtumalle uuden sijainnin.

– Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken ja meidän oli pakko löytää tapahtumalle uusi paikka. Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali, markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo.

– Rockfest tulee olemaan K-18-tapahtuma, jolloin asiakkaiden viihtyvyys paranee entisestään, kun alueelle ei tarvita erillisiä anniskelualueita, ja jonottaminen vähentyy huomattavasti. Lisäksi tapahtumassa kiinnitetään erityisen suuri huomio majoitus- ja liikennejärjestelyihin. Festivaalialueelle tulee laaja camping-alue ja runsaasti parkkipaikkoja.

Ensimmäinen artistikiinnitys julkaistaan kahden viikon kuluessa ja kyseessä on stadionluokan esiintyjä, joka saapuu Suomeen viimeistä kertaa. Lipunmyynnin ennakkorekisteröinti on jo käynnissä Rockfest-sivuilla ja kolmen päivän lippuja on rajoitetusti myynnissä 99 euron erikoishintaan.

Lisää luettavaa