Raskaan musiikin vaihtoehtoisen laidan livetarjontaan tulossa iso lovi: Blow Up That Gramophone -tuotantotoimisto laitetaan telakalle

Suomen keikkaskenen pörinäosastolle tulee valtava aukko.

23.10.2019

Raskaan musiikin vaihtoehtoisen, psykedeelisen sekä kovaäänisesti surisevan ja pörisevän laidan elävän musiikin tarjontaan on tulossa valtava aukko, sillä juuri tähän kenttään erikoistunut tuotantotoimisto Blow Up That Gramophone laittaa lapun luukulle määrittelemättömän pituiseksi ajaksi. Asiasta tiedotettiin tuotantotoimiston sosiaalisen median kanavissa.

”Kun perustin Blow Upin, päätin, että teen tätä niin kauan kuin nautin siitä. Jos homma alkaa tuntua pakolta, on aika pitää taukoa. Olen ollut etuoikeutettu saadessani työskennellä sellaisten artistien kanssa kuin Diamanda Galas, Amenra, Neurosis, Current 93, Merzbow, Eyehategod, Devil’s Blood, Ulver, High on Fire, Warning sekä lukuisten muiden lisäksi. Olen vaimolleni ja lapsilleni velkaa ja aion nyt viettää aikaa heidän kanssaan”, kirjoittaa Blow Up That Gramophonen toimitusjohtaja Esa Valkeajärvi.

Vuonna 2009 perustettu Blow Up That Gramophone on järjestänyt kymmenen vuoden aikana lukuisia keikkoja ja tuonut Suomeen lukuisia stoner-, doom-, ja ug-akteja. Tuotantoyhtiö on myös järjestänyt Blowup-festivaalia, jonka ohjelmiston painopiste on ollut metallimusiikin psykedeelisessä, kovaäänisessä, doomimmassa ja avantgardistisessa laidassa. Lokakuun alussa järjestetyn viidennen Blowup-festivaalin esiintyjinä nähtiin esimerkiksi Ved Buens Ende, Godflesh, Cirith Ungol, Eyehategod, Bölzer, Kælan Mikla ja Hide.

Blow Up That Gramophone järjestää vielä marraskuussa muutaman keikan ennen telakalle nostamista. Näistä tapahtumista löydät lisätietoa täältä.

Lisää luettavaa