”Raskain sydämin ilmoitamme…” – melometalliyhtye Eden’s Curse laittaa pillit pussiin

30.04.2019

Monikansallisella kokoonpanolla toimiva, melodisen hard rockin ja power metalin välimaastossa operoiva Eden’s Curse on päättänyt lopettaa toimintansa. Vuonna 2006 perustettu yhtye ehti julkaista urallaan kuusi studioalbumia, kourallisen single- ja ep-julkaisuja sekä viime vuonna ilmestyneen kokoelmalevyn.

”Raskain sydämin ilmoitamme, että arvioituamme menneisyyttämme ja tulevaisuuttamme, olemme vastentahtoisen yksimielisesti päättäneet saattaneet Eden’s Cursen luonnolliseen päätökseensä”, yhtye tiedottaa Facebook-sivuillaan.

”Olemme aina nostaneet riman äärimmäisen korkealle, mitä tulee säveltämiseen, levyjen tuotantoon, kansitaiteeseen, live-esiintymisiin, lavarakennelmiin, oheistuotteisiin, some-presenssiin sekä kanssakäymiseen fanien kanssa. Tämä vaatii merkittävän määrän rahaa, omaa aikaamme, perheenjäsenten aikaa sekä levy-yhtiömme AFM Recordsin aikaa.”

”Oikeuttaaksemme tämän satsaamisen jatkumista, meidän täytyisi nähdä kasvua niin levymyynnissä, yleisömäärissä, oheistuotemyynnissä, potentiaalisissa keikkamahdollisuuksissa sekä keikkajärjestäjien ja managementin kiinnostuksessa. Puntaroituamme asiaa tulimme siihen tulokseen, ettei ole enää mielekästä jatkaa bändinä. Nikola [Mijić, laulaja], Thorsten [Köhne, kitaristi], Paul [Logue, basisti], Chrism [Christian Pulkkinen, kosketinsoittaja] ja John [Clelland, rumpali] päädyimme tähän tulokseen surullisin mielin, mutta tunnustamme sen olevan oikea päätös tässä vaiheessa uraa ja elämäämme. Aloitimme matkan yhdessä bänditovereina ja saatamme sen päätökseen ystävinä.”

Lisää luettavaa