Re-Armed suuntaa kevään keikoille yhtä miestä köyhempänä

Yhtye jatkaa ilman kolmatta kitaristiaan.

12.02.2019

Keravalainen Re-Armed on yhtä kitaristia köyhempi. Jussi Venäläinen (kuvassa oikeassa laidassa) on päättänyt siirtyä syrjään ja yhtye jatkaa tästä eteenpäin kahdella kitaristilla kolmen sijaan.

”Mitään kovin dramaattista ei tapahtunut ja ollaan vieläkin ystäviä keskenään. Tuli nähtyä ja koettua kaikenlaista jännää ja joskus myös vähemmänkin jännää, tutustuttua moniin mielenkiintoisiin ihmisiin ja ties mitä. Kyllähän tuota meininkiä jää vähän kaipaamaan. Vaikka tämä onkin aika klisee, haluaisin kiittää koko bändiä yhteisistä seikkailuista. Iso kiitos myös kaikille jotka ovat auttaneet meitä musiikin ja keikkailun kanssa, muille bändeille joiden kanssa ollaan saatu soittaa ja etenkin teille kaikille, jotka ovat sitä musiikkia kuunnelleet ja tulleet keikoille!” Venäläinen kommentoi.

Yhtye suuntaa kahden kepittäjänä voimin kohti kevään keikkoja niin koti- kuin ulkomailla. Maaliskuussa Re-Armed kiertää Suomea kotimaisen The Hirven sekä venäläisen Tiranin kanssa Thrash Attack! -kiertueen merkeissä ja huhtikuussa bändi pyörähtää Espanjassa saksalaista Debaucherya lämmittelemässä neljän keikan verran.

Thrash Attack! -kiertue vierailee seuraavilla paikkakunnilla:

6.3. Lahti, Torvi
7.3. Tampere, Vastavirta (mukana myös Radux)
8.3. Helsinki, Nosturi (mukana myös Lost Society, Pahan Ikoni sekä Malicious Death)
9.3. Turku, Streetbar 95 (mukana myös Vaxinator)

Lisää luettavaa