Rehtiä ja rehellistä hard rockia – ennakkokuuntelussa Serpicon The Chosen Four -pitkäsoitto

Mukana myös biisi biisiltä -kommenttiraita bändiltä.

27.06.2022

Rehellistä hard rockia takova porilainen Serpico julkaisee tulevana perjantaina 1.7. uuden The Chosen Four -albuminsa. Inferno tarjoaa koko levyn kuunneltavaksi ennakkoon jo nyt.

Lisäksi yhtyeen laulaja Vee Dour sekä kitaristi Snake avaavat uuden albuminsa saloja biisi biisiltä -kommenttiraidalla. Ei siis muuta kuin rokki soimaan ja kommentit haltuun tuosta alta!

Riverbanks

Vee Dour:- Levyn aloitusbiisi, jossa toivotamme kuuntelijan tervetulleeksi rock’n’rollin maailmaan! Biisissä pohditaan onko sielulla muisti tuonelan maista ennen kuin vastasyntynyt saavuttaa tietoisuuden omasta olevaisuudestaan. Kappaleessa on osaksi myös elämänohjeita jälkikasvulle.

Midnight Cowboy

Vee Dour:- Levyn ensimmäinen single. Vinksahtanut tarina siitä, mitä kaikkea on valmis tekemään rakkaudenkohteen eteen. Biisissä on ripaus mystiikkaa sekä kosolti himoa.

Rock Your Brain

Vee Dour:- Kappaleen päähenkilön pyrkimys korjata menneet virheet ja takoa vastakkaisen sukupuolen edustajan aivoihin niin paljon rokkia, että hän pysyy vierelläsi! Omistettu edesmenneelle ystävälle.

I Am a Rocker

Snake:- Tempoltaan levyn tihein rykäisy. Koko maailma on vastaan, mutta silti on pakko koittaa tavoitella haaveitaan. Yrität olla sitä ja yrität olla tätä eikä siltikään kukaan ymmärrä. Mutta vaikka kukaan ei ymmärrä, biitti pysyy silti taimissa ja biisit rehteinä.

Dark Energy

Vee Dour:- Levyn kakkossingle! Rock-balladi, joka hyväilee koko universumia! Tulipahan katsottua Discovery-kanavalta mielenkiintoisia dokumentteja kaksostenvälisestä kuudennesta aistista sekä maailman synnystä!

Silent Love

Snake:- Aina kärsivällisyys ei ole hyve eikä pitkämielistä palkita. Toisen mieleen ei voi vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Ajatukset pelaavat omia pelejään ja todellisuus hämärtyy. Suora rock-jyrä kasariajan Alice Cooperin ja Bon Jovin hengessä. Tosin ilman kiippareita.

Smoking Hot Mama

Snake:- Shuffle-rokki hiukan Bostonin jalanjälkiä seuraillen. Biisin sankari pistää Dokkenia vinyyliltä soimaan, avaa pullon viiniä ja viettää villin illan. Arjen feikkiankeus vaihtuu vapautuneeseen olemiseen omana itsenään. Jokainen voi olla savuavan kuuma mamma, jos vain niin tahtoo.

Holy Rocks Outta Body

Vee Dour:- Jalka vipattaa niin kuin muinoin Hurriganesien rokatessa! Tässä menopalassa tuseerataan koko maailmasta rock’n’roll esiin! Laskekaa housunne!

The Last Days of Monopoly

Vee Dour:- Biisi kertoo muovisen pinnallisesta ja feikistä aikakaudesta, jolloin mikään ei saa olla aitoa. Onneksi ajoittain löytyy ripaus niitä, jotka muistuttavat miten laumaeläin ihminen voi olla. ”Now they’re here to save you!”, ”Say cheers to rock n’ roll!” Kippis! Mainittakoon myös studiolla kesken äänitysten vierailleen tuottaja/muusikko/säveltäjä-Kassu Halosen osallistuminen tuotantoon antoi kappaleelle tuhtia lisäpotkua.

Lisää luettavaa