Revolver-lehden lukijat äänestivät: tässä ovat Slayerin tuotannon unohdettujen helmien viisi kovinta teosta

Löytyykö oma suosikkisi listalta?

Kuva: Markus Laakso.

Kaikkihan me tunnemme Angel of Deathin, Raining Bloodin, War Ensemblen, Seasons in the Abyssin, Chemical Warfaren, Disciplen, South of Heavenin ja muut Slayerin suurimmat hitit. 12 pitkäsoittoa urallaan julkaisseen Slayerin tuotannosta löytyy kuitenkin myös niitä vähemmän soitettuja ja unohdettuja helmiä, jotka jäävät suotta edellä mainittujen kappaleiden varjoon.

Revolver-lehti pyysi lukijoitaan äänestämään oman suosikkikappaleensa thrash metal -legendan ”deep cut” -osastosta ja tulokset ovat nyt tässä. Unohdettujen helmien kirkkaimman kruunun päähänsä saa kakkoslevy Hell Awaitsin (1985) kolmosraita At Dawn They Sleep.

”Kappale on joutunut elämään levyn nimikkoraidan sekä kipeän kovan Necrophiliacin varjossa, minkä vuoksi se ei ole keskivertofanin ensimmäinen nosto tältä opukselta. Sen kuitenkin pitäisi: samalla kertaa sekä hypnoottisen nopea että raskas ja suorastaan ilkeältä soundaava At Dawn They Sleep ansaitsee tulla nostetuksi yhdeksi bändin mestariteokseksi”, lehdessä perustellaan.

Viiden parhaan listan näet alta ja tarkemmat perustelut löydät täältä. Löytyykö oma suosikkisi unohdetuista helmistä listalta? Minkä itse nimeäisit mukaan? Keskustele aiheesta Infernon somessa!

1. At Dawn They Sleep (Hell Awaits, 1985)
2. Gemini (Undisputed Attitude, 1996)
3. 213 (Divine Intervention, 1994)
4. Payback (God Hates Us All, 2001)
5. Bloodline (God Hates Us All, 2001)