Rock Campin nuoret lahjakkuudet nousevat Rytmikorjaamon lavalle – luvassa mm. tribuutti Children of Bodomille

Hyväntekeväisyyskonserttia voi seurata myös striiminä.

21.10.2021

Rock Camp Ry järjestää sunnuntaina 30. lokakuuta konsertin, jonka tiimoilta Seinäjoen Rytmikorjaamon lavalle nousee nuoria superlahjakkuuksia ja tulevia idoleita.

Esiintyjinä nähdään Children of Bodom -setin soittava Iikka Syynimaa Band, jota vahvistaa itse entinen Bodom-kitaristi Alexander Kuoppala, Soundwave Explosion -yhtye sekä arvostetun Guitar World -lehden vuoden nuori kitaristi 2020 -tunnustuksen voittanut Juho Ranta-Maunus. Lisäksi vierailevana tähtenä tapahtumassa nähdään Henrikki.

Liput tapahtumaan myy Tiketti. Konserttia voi seurata myös netissä livestriiminä, johon katseluoikeudet myy niin ikään Tiketti. Tapahtuma kestää noin kolme tuntia. Lisätietoa löydät täältä. Konsertista saadut tulot käytetään Rock Campin pyörittämiseen eli instrumenttien ja musiikin opettamisen mahdollistamiseen nuorille ja nuorille aikuisille.

Rock Camp on yhdistys, joka on vuodesta 2009 asti järjestänyt tapahtumia, musiikkiklinikoita ja -leirejä. Yhdistyksen valmentajina ja opettajina toimivat muun muassa Alexander Kuoppala, Mathias Lillmåns (Finntroll), Noora Louhimo (Battle Beast), André Linman (One Desire) ja JP Leppäluoto.

 

Lisää luettavaa