Rockfestiä ei järjestetä ensi vuonna – ”Ohjelmatilanne on historiallisen haastava”

"Haluamme vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin, skaalattuna versiona Rockfest ei olisi enää Rockfest", järjestäjät toteavat.

02.11.2023

Suomen suurimpiin rockfestivaaleihin kuuluva Hyvinkään Rockfest pitää välivuoden. Kesän 2024 festivaalin peruuntumisen syyksi kerrotaan genren pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne.

”Rockfestin ohjelmatiimi on tehnyt reilusti yli vuoden töitä kootakseen Rockfestin arvoisen ohjelman, mutta valitettavasti genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla Rockfestin ajankohtaan, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus”, Rockfestistä tiedotetaan.

”Haluamme vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin, skaalattuna versiona Rockfest ei olisi enää Rockfest. Kahden viime vuoden onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestin tapahtumista olivat ladanneet todella suuret odotukset vuoteen 2024 ja olemme todella pettyneitä, että genren ohjelmatilanne on historiallisen haastava ja tapahtumaa ei voida tästä syystä järjestää ensi kesänä.”

Viime kesän Rockfestin pääesiintyjinä nähtiin Pantera, Mötley Crüe, Def Leppard, The Hellacopters, Danzig, Ville Valo sekä Volbeat.

Lisää luettavaa