Rootbrain laulaa irtipäästämisen sietämättömästä keveydestä -kuuntele kaunis ja toiveikas Floating Feathers

Kappale löytyy ensi vuonna ilmestyvältä debyyttialbumilta.

08.10.2021

Grungea, skandinaavista metallia ja slaavilaista melankoliaa yhdistelevä suomalais-saksalainen Rootbrain, jonka miehistön ansioluettelosta löytyy sellaisia bändejä kuin Triptykon, Profane Omen, Kuolemanlaakso ja Spiritraiser, on julkaissut kolmannen virallisen singlensäFloating Feathers on ensi vuoden puolella julkaistavan esikoispitkäsoiton päätösraita, joka on bändin taiteelliselle johtajalle ja basistille Thomas Wrightille henkilökohtaisesti hyvin merkityksellinen.

”Se syntyi aikana, jolloin jouduin luopumaan ja päästämään irti monesta rakkaasta asiasta. Isäni lähti iäisyyteen ja perheeni toiseen kaupunginosaan. Muistisairas äitini ei enää tunnistanut minua pojakseen. Talouteni ja terveyteni romahti. Jouduin rakentamaan koko elämäni ja identiteettini uusiksi. En olisi pystynyt siihen ilman musiikkia ja bändikavereitani”, Wright kertoo.

”Olosuhteisiin nähden biisistä tuli yllättävän kaunis ja toiveikas. Se kertoo irtipäästämisen sietämättömästä keveydestä. Jules (Näveri) sai tulkinnallaan kruunattua biisin sellaisella tunnelatauksella, että minulla oli äänityksissä roskia silmissä.”

 

Lisää luettavaa