Rumpalilegenda Nick Barker (ex-Cradle of Filth, ex-Dimmu Borgir) vakavasti sairas – joukkorahoituskampanjalla haetaan apua hoitokuluihin

Keväällä 50 vuotta täyttäneen rumpalin munuaiset ovat pettäneet.

26.07.2023

Legendaarinen, erityisesti äärimetallin saralla ansioitunut ja monissa liemissä keitetty rumpali Nicholas ”Nick” Barker (ex-Cradle of Filth, ex-Dimmu Borgir, Brujeria, Shining, ex-Lock Up) on vakavasti sairas. Asia käy ilmi kasaantuvien hoitokulujen kattamiseksi perustetusta joukkorahoituskampanjasta.

”Kuten monet huomasivat, Nick joutui viime vuonna sairaalaan useita kertoja, muutaman kerran jopa kesken kiertueen. Näillä sairaalakäynneillä selvisi, että hänen munuaisensa ovat pettämässä. Päättäväisenä hän yritti jatkaa kiertämistä ja musiikkiuraansa hoitaen itse itseään. Musiikki on hänelle hänen tyttäriensä lisäksi kaikki kaikessa. Valitettavasti sillä on ollut veronsa ja nyt hänen munuaisensa ovat pettäneet kokonaan”, kirjoittaa keräyksen pystyttänyt Brandi Campanile.

”Hän on yrittänyt selvitä asiasta yksin parhaansa mukaan, mutta kaiken sen jälkeen, mitä hän on antanut meille – ystävilleen ja faneilleen – musiikin kautta, on tullut aika antaa takaisin. Koska hän ei voi tehdä töitä dialyysihoitojen vuoksi, hän tarvitsee meitä keskittyäkseen terveyteensä.”

Lisää luettavaa