Saarihelvetin rakentaminen jatkuu normaalisti – ohjelmistossa kuitenkin muutoksia

Optimismia vai turhaa toiveajattelua?

23.04.2020

Tampereen Saarihelvetti tiedottaa toteutuvansa (ainakin vielä näillä näkymin) alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Viikinsaaressa 7.-8. elokuuta. Hallitus linjasi eilen, että yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään heinäkuun loppuun saakka, eli rajoitus ei koskisi Saarihelvettiä. Kieltoahan toki saatetaan myöhemmin venyttää pidemmälle syksyyn, mutta tässä vaiheessa Saarihelvetissä ollaan asian suhteen hyvin optimistisia.

Ohjelmistoon on kuitenkin tulossa muutoksia amerikkalaisten The Black Dahlia Murderin ja Combichristin peruttua kesän Euroopan-kiertueensa. Yhdeksi korvaajaksi on jo kiinnitetty juuri uuden albumin julkaissut Turmion Kätilöt. Ohjelmistoon on lisäksi kiinnitetty kanadalaiset The Agonist ja Unleash the Archers sekä ranskalainen Betraying the Martyrs, joiden kohtalo lienee myös vielä kysymysmerkki.

”Hallituksen tuore linjaus antoi meille mahdollisuuden jatkaa Saarihelvetin rakentamista. Tilanne ei ole helppo, mutta aiomme tehdä kaikkemme parhaan mahdollisen ohjelmiston kasaamiseksi. Huomioimme tietenkin koko ajan asiakkaiden terveys- ja turvallisuusasiat sekä hallituksen suositukset”, promoottori Rowan Rafferty tamperelaisesta Nem Agencystä lupaa.

Saarihelvetti tiedottaa seuraavista siirroistaan vapun jälkeen, jolloin myyntiin tulevat myös yhden päivän festivaaliliput. Hallitus puolestaan tarkastelee tilannetta ja päättää yleisötapahtumien rajoituksista uudelleen kesäkuussa.

Lisää luettavaa