Saata Nalle Tuskaan! Metallifestivaali lanseeraa lapsille suunnatun Pikku-Tuskan

Lapsille ja lapsenmielisille tarkoitettua häppeninkiä tähdittää Hevisaurus.

16.05.2019

Tuskassa puhaltelevat ensi kesänä tosiaankin uudet tuulet. Koko tapahtuman ikäraja nostettiin 18 vuoteen, mutta sen vastapainoksi sunnuntaina 30. kesäkuuta kello 14-17 välisenä aikana on tarjolla lapsille ja lapsenmielisille viihdettä ja ihmeteltävää Pikku-Tuskan merkeissä. Pikku-Tuskaan voi jokainen kolmen päivän sekä sunnuntailipun haltija tuoda mukanaan 0-10 -vuotiaan tulevan hevikansalaisen tutustumaan festaritunnelmaan.

”Tuskaa ympäröivän hevikulttuurin avoimuus ja vastaanottavuus on jotain mielettömän poikkeuksellista ja iltapäivä hevimörköjen kanssa antaa varmasti paljon uutta myös perheen pienimmille”, kommentoi festivaalijohtaja Eeka Mäkynen.

Toimituksen sähköpostiin tipahtaneessa tiedotteessa avataan Pikku-Tuskan ohjelmaa seuraavasti:

”Pikku-Tuska alkaa jo puoliltapäivin Tuskan rannekkeenvaihtopisteellä REDIssä lasten kasvomaalauksella, Saata Nalle Tuskaan -askartelulla ja muulla heviliitännäisellä toiminnalla. Tämän jälkeen mini-legioona nalleineen marssii Suvilahden festarialueelle katsomaan klo 15 alkavaa Hevisauruksen konserttia. Festareilla viihtymisen ja alueen antiin tutustumisen jälkeen hevi-iltapäivä huipentuu paluulla REDIin ja Tuskan rannekkeenvaihtopisteelle, jossa järjestetään Hevisauruksen nimmarisessio klo 17. Klo 17 jälkeen Suvilahden festivaalialueella ilta jatkuu vain aikuisille sopivalla ohjelmalla.”

Tuska 2019 -pääesiintyjinä nähdään viimeistä kertaa Suomen kamaralla esiintyvä Slayer, Queen Of Time -levyn kokonaisuudessaan soittava Amorphis sekä ruotsin action rock -kuninkaalliset The Hellacopters. Tsekkaa koko ohjelmisto ja aikataulu Tuskan sivuilta.

Lisää luettavaa