Sabaton-kitaristin vanha yhtye vaihtoi nimeä ja solmi levydiilin – ”Tiedossa on kunnon power metalia”

Trioksi kutistuneen bändin tulevalla levyllä rumpaloi ex-Helloween-muusikko.

27.03.2019

Sabatonin riveissä vuodesta 2016 saakka vaikuttaneen kitaristi Tommy Johanssonin vanha yhtye Reinxeed aktivoituu jälleen uuden nimen ja levytyssopimuksen voimin. Nelikosta trioksi kutistunut yhtye tottelee jatkossa nimeä Majestica ja Nuclear Blast julkaisee ryhmän uuden pitkäsoiton Above the Sky myöhemmin kesällä.

”Edellisestä levystämme oli vierähtänyt niin kauan, että päätimme ’aloittaa alusta’ Majesticana. Nimi on paitsi eeppinen ja sopiva ruotsalaiselle power metal -bändille, myös kunnianosoitus Majestic-levylle, jonka julkaisimme Reinxeedinä vuonna 2010″, kuvailee Johansson.

Johansson vastaa paitsi kitaroinnista myös laulusta ja trion täydentävät kitaristi Alex Oriz sekä basisti Chris David. Keikoilla rumpukioskin takana istuu Daniel Sjögren, mutta Above the Sky -levyn rumpuraidat vetäisi narulle entinen Helloween-mies Uli Kusch.

”Tiedossa on kunnon power metalia Helloweenin, Stratovariuksen ja Gamma Rayn hengessä sekä upeita sinfonisia osia, tarttuvia melodioita ja kertosäkeitä kuoroineen, kitarasooloja sekä totta kai korkeaa laulua Michael Kisken, Timo Kotipellon ja Sebastian Bachin tapaan.”

Lisää luettavaa