Saksalaislafkalle kiinnitetty Oceanhoarse julkaisi uuden singlen – kappale kertoo kieroutuneesta vallantunteesta ja ”I am the law” -asenteesta

Yhtye on aloittamassa debyyttistudioalbuminsa äänityksiä.

26.02.2021

Helsinkiläinen Oceanhoarse on hypännyt saksalaisen Noble Demon -levy-yhtiön kelkkaan. Yhteistyötä juhlistetaan tänään julkaistulla One with the Gun -singlellä sekä kappaleeseen tehdyllä animaatiovideolla.

One with the Gun kertoo kieroutuneesta vallantunteesta, joka tuntuu iskevän joihinkin ihmisiin, kun he saavat aseen käteensä. Uutisissa on valitettavasti jatkuvasti nähtävissä seurauksia siitä, mitä tällainen ’I am the law’ -asenne saa aikaan ympäri maailmaa. Uhkaavasta nimestään huolimatta biisi itsessään on teksteiltään vahvasti väkivallan vastainen”, kommentoi basisti Jyri Helko.

”Oceanhoarsen videoissa on ollut perinteisesti mukana bändisoittoa ja niin nytkin – tosin vähän eri formaatissa. Halusimme kokeilla jotain uutta ja Instagood Promotion -studion animaattorit tekivätkin hienoa jälkeä.”

Yhtye on juuri aloittelemassa elokuussa julkaistavan ensimmäisen studiopitkäsoittonsa äänityksiä. Helko kertoo bändin olevan erittäin innoissaan yhteistyöstä saksalaislafkan kanssa.

”Yhtiö on vielä verrattain uusi tekijä, mutta ihmiset sen takana ovat toimineet niin Nuclear Blastilla kuin Napalm Recordsillakin, joten tietotaitoa löytyy vankasti. Rosterista löytyy myös jo valmiiksi tuttuja nousevia suomalaisnimiä esimerkiksi Mercury Circlen, Humavoidin ja Tuomas Saukkosen uudelleen aktivoituneen Dawn of Solacen muodossa”, Helko hehkuttaa.

Lisää luettavaa