Scars of Solitude haikailee kuuta taivaalta tunnelmallisella Luna-singlellä

Kappale tarjoaa esimakua ensi vuonna julkaistavalta pitkäsoitolta.

25.10.2023

Äänekoskelainen Scars of Solitude on julkaissut uuden singlen ensi vuonna julkaistavalta uudelta albumiltaan. Luna edustaa tulevan levyn tunnelmallisempaa puolta rautalankahenkisine kitaroineen.

”Kappaleen tekstissä haikaillaan kuuta taivaalta ainakin kuvainnollisesti ja ehkä myös hieman pakkomielteisesti. Kappaleen tarina ei kenties ole yhtä monikäänteinen kuin kohupari Archie Cruzin ja Iida Vainion taru, mutta ehkä joitain yhtymäkohtia on mahdollista löytää. Kenties näissä molemmissa tarinoissa kaksi upeaa ihmistä löysivät toisensa, mutta kirjavien vaiheiden jälkeen huomasivat, etteivät olleetkaan luotuja toisilleen, vai olivatko sittenkin?” laulaja-kitaristi Tuomo Laulainen avaa.

Scars of Solitude on nähty syksyllä mukana Psycheworkin Spark of Hope -albumin julkaisukiertueella. Kiertue on jo loppusuoralla ja yhtye nousee lavalle sen tiimoilta vielä Äänekoskella (Bar Hurmos 27.10.) ja Tampereella (Hönö 3.11.).

”Kiertue on tähän mennessä tarjonnut meille huikean hienoja hetkiä ja vienyt meitä uusiin paikkoihin. Keikat ovat olleet toinen toistaan kovempia ja hikisempiä. Yleisöt, keikkapaikat ja tietysti upean levyn julkaissut Psychework ovat kaikki ottaneet meidät avosylin vastaan, mistä olemme äärimmäisen kiitollisia! Nyt saatetaan kiertue vielä arvoiseensa päätökseen ja palataan keikkalavoille ja julkaisukantaan viimeistään ensi vuoden puolella.”

Lisää luettavaa