”Se olisi kunnia” – Glenn Hughes tekisi mielellään jälleen yhteistyötä Tony Iommin kanssa

01.07.2016

Laulava basisti Glenn Hughes (Deep Purple, Black Country Communion) totesi Hellfestin lehdistötilaisuudessa tekevänsä mielellään jälleen yhteistyötä Black Sabbath -legenda Tony Iommin kanssa, mikäli siihen vielä tulee mahdollisuus.

– Se olisi minulle suuri kunnia. Minä ja Tony olemme todella hyviä ystäviä ja tapaamme vähintään kerran vuodessa. Vitsailemme asialla usein: ’Pitäisikös tehdä taas jotain?’

– Mutta Tonyn terveys on kuitenkin etusijalla. Hän voi nyt hyvin ja on hyvin onnellinen. Tärkeintä on, että Iommi on keskuudessamme, mutta olisi suuri kunnia tehdä vielä yksi levy kimpassa. Aika näyttää, Hughes toteaa.

Hughesin ja Iommin yhteistyön hedelmiä ovat vuosien varrella olleet Black Sabbath -nimellä julkaistu Seventh Star (1986) sekä Iommin soololevyt The 1996 DEP Sessions (2004) ja Fused (2005).

Hughes on ylpeä kaikesta, mitä on Iommin kanssa tähän asti tehnyt, vaikkei omien sanojensa mukaan juuri muista 80-luvusta juuri mitään.

– Muistan vain asioita, joita joku on minulle kertonut jälkeenpäin. Olen kuunnellut Seventh Staria myöhemmin ja voin sanoa olevani siihen tyytyväinen. Kuten muihinkin levyihin, joita olemme tehneet.

Hughes työstää parhaillaan uutta sooloalbumiaan.

YouTube video

YouTube video

Lisää luettavaa