Sebastian Bach ilmoitti levynsä julkaisupäivän ja tarjoili toisen singlen musiikkivideoineen

Ei kasva Bachin pojassa vielä jäkälää!

16.03.2024

Entinen Skid Row -nokkamies Sebastian Bach ilmoitti vihdoin julkaisevansa yli kymmenen vuotta tekeillä olleen albuminsa.

Tulevan levyn nimi on Child Within the Man ja sen syntymäpäiväksi on asetettu 10. toukokuuta. Kiekon julkaisee Reigning Phoenix Music. Miehen edellinen täyspitkä Give ’Em Hell ilmestyi vuonna 2014.

Bach on kertonut uuden albumin tekemisen takkuilleen koronapandemian seurauksena asetettujen rajoitusten ja karanteenien takia, mutta niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa.

Biisilista näyttää tältä:

 1. Everybody Bleeds
 2. Freedom 
 3. (Hold on) to the Dream
 4. What Do I Got to Lose?
 5. Hard Darkness
 6. Future of Youth 
 7. Vendetta
 8. F.U. 
 9. Crucify Me
 10. About to Break
 11. To Live Again

Levyllä vierailevat Rob Zombien, Marilyn Mansonin ja Mötley Crüen kitaristina tuttu John 5 kappaleessa Freedom, lukuisten huippumuusikoiden, kuten Michael Jacksonin, Alice Cooperin sekä Richie Samboran kanssa työskennellyt kitaravirtuoosi Orianthi biisissä Future of Youth ja Billy Idolin kitaristi Steve Stevens raidalla F.U.

Levyltä on aikaisemmin julkaistu musiikkivideoineen single What Do I Got to Lose? ja nyt saamme nauttia toisesta videobiisistä nimeltä Everybody Bleeds. Voit katsoa sen alta.

Lisää luettavaa