Seuraava Judas Priest -levy valmistuu – Richie Faulkner antoi tilannepäivityksen

Kitarat, bassot ja rummut ovat jo purkissa, sanoo Faulkner.

27.09.2022

Hevilegenda Judas Priest on hitaasti mutta varmasti työstänyt jatkoa vuoden 2018 Firepower-pitkäsoitolleen. Kitaristi Richie Faulkner kertoi hiljattain The Entertainment Outletille, missä levyn osalta tällä hetkellä oikein mennään.

”Ensimmäinen hidaste oli pandemia, koska emme voineet kokoontua yhteen. Kun pandemiarajoitukset poistuivat, lähdimme kiertueelle, joten se oli seuraava hidaste, jos sitä siksi haluaa sanoa. Olemme siis nauhoitelleet osissa aina kiertueosuuksien välissä”, Faulkner kertoo.

”Rummut ovat valmiit, kitarat ovat valmiit ja bassot ovat valmiit. Mielestäni olemme siis enää lauluja vailla. Meillä on Amerikan-kiertue tulossa, joten Robin (Halford, laulaja) täytyy suojella ääntään ennen sitä ollakseen iskussa. Keikkailemme Pohjois- ja Etelä-Amerikassa aina joulukuuhun asti, joten pääsemme aloittamaan lauluäänitykset kenties joskus vuodenvaihteessa.”

Faulkner ei uskalla eikä halua antaa arviota, milloin levy mahdollisesti tullaan julkaisemaan.

”On vaikea sanoa mitään, koska asiat voivat aina muuttua, kuten olemme huomanneet. Mutta kuten Rob aina sanoo: se on valmis kun se on valmis. Tässä vaiheessa bändin uraa ei ole mitään järkeä kiirehtiä. Mutta se on valmistumassa hiljalleen”, Faulkner toteaa.

Lisää luettavaa