Shawn Crahan kertoo, millaisella aikataululla seuraavaa Slipknot-albumia työstetään – ”Meillä on jo valtava määrä kamaa valmiina”

Clown tietää kertoa ainakin ajankohdan, jolloin hän itse aikoo olla studiossa.

20.12.2017

Slipknotin seuraavan albumin ympärillä käy fanien keskuudessa pienoinen kuhina ja moni pohtii, milloin naamioryhmä aikoo ylipäänsä työstää jatkoa vuoden 2014 The Gray Chapterille. varsinkin kun Stone Sour pitää tällä hetkellä Corey Taylorin kiireisenä. Lisäksi on spekuloitu tulevan levyn jäävän yhtyeen viimeiseksi ja samaa on vihjannut myös perkussionisti ja biisintekijä Shawn ”Clown” Crahan, ainakin omalta osaltaan.

NME-lehdelle antamassaan haastattelussa Crahan tietää kertoa jo hieman tarkemmin yhtyeen tulevista askelmerkeistä. Hän sanoo Slipknotin noudattavan aikataulullisesti samaa kaavaa kuin aina tähänkin saakka – ei ole hänen vikansa, jos fanit eivät kiinnitä sellaisiin asioihin huomiota.

”Teemme levyn, kierrämme kolme vuotta, pidämme kaksi vuotta taukoa. All Hope [Is Gone] -levyn jälkeen kuvio hieman sotkeentui koska Paul [Gray, basisti] menehtyi, joten otimme aikalisän, vietimme aikaa lastemme kanssa ja lähdimme kiertueelle, kunnes aika tuntui taas oikealta. Kun niin tapahtui, Joey [Jordison, rumpali] lähti”, Crahan toteaa.

”Minä menen studioon marraskuussa 2018. Meillä on jo valtava määrä kamaa valmiina. En halua, että levy-yhtiö kertoo minulle, milloin voin säveltää. Teen biisejä, koska haluan tehdä biisejä. Olen tuottanut ihmisille vitusti rahaa – maksakaa studiosta, antakaa minulle tämä ääniteknikko ja tämä tuottaja.”

Crahan lisäksi vihjaili jälleen levyn mahdollisesti jäävän hänen viimeisekseen, mutta ei aio kuitenkaan sanoa niin suoraan.

”Olen 50 kun levy tulee ulos. Olen kiertueella kun täytän 50. Joten tällä hetkellä tuntuu, että ehkä tämä jää viimeiseksi. Kuka tietää? Ei minun tarvitse selittää tekemisiäni ja itseäni kenellekään. En aio julistaa, että nyt tehdään jäähyväiskiertue ja sitten tulenkin takaisin. Niitä sanoja ei saa koskaan sanoa faneille.”

Lisää luettavaa