Slayer- ja Exodus-kitaristi Gary Holt: Rap-musiikin suosio ”vituttaa suuresti”

Holtista on surullista, miten paljon kovia bändejä jää vaille kunnon suosiota.

27.03.2018

Sekä Exodusin että uraansa lopettelevan Slayerin  riveissä kitaroiva Gary Holt sanoo tuoreessa Full Metal Jackien haastattelussa olevansa surullinen siitä, miten huonot mahdollisuudet nuorilla metallibändeillä on menestyä verrattuna häneen ja aikalaisiinsa. Hän myös toteaa olevansa hyvin vihainen siitä, että rap-musiikki dominoi tällä hetkellä myynti- ja kuuntelulistoja.

”Slayer, Exodus, Megadeth ja muut olemme onnekkaita, koska olemme vanhoja, haha! Aloitimme uramme ennen nettilatailuja, rakensimme fanipohjamme tape tradingillä. Nykyään sellaisen fanipohjan luominen on vaikeampaa. On paljon kovia bändejä kuten Municipal Waste, Power Trip sun muut, joilla on jo pitkä ura takana, mutta mitä tulee isoilla areenoilla soittamiseen, tulee se olemaan paljon vaikeampaa”, Holt tuumaa.

”Varsinkin äärimetallilla on vaikeaa päästä samalle tasolle, koska bisnesmallit ovat muuttuneet niin paljon. Mutta toivon, että niin vielä tapahtuu. Rap on ensimmäistä kertaa ikinä suosituin musiikkityyli Amerikassa. Se ei ole rock ’n’ rollia ja se vituttaa suuresti. Tieto siitä pistää todella vihaksi.”

Lisää luettavaa