Slayer nähdään ensi kesänä Tuskassa – liuta muitakin kiinnityksiä julki

Muun muassa Anthrax ja Halestorm täydentävät kattausta.

10.12.2018

Ei ole pöly ehtinyt edes kunnolla vielä laskeutua Slayerin jäähyväiskiertueen Helsingin-keikan jäljiltä, kun Tuska-festivaali tiedottaa thrash metal -jätin saapuvan riemuksemme vielä tulevana kesänäkin. ”Slayerin Tuska-keikka tulee olemaan bändin viimeinen esiintyminen Suomessa”, seisoo toimitukseen lähetetyssä tiedotteessa.

Mikäli Slayer ei napostele, niin muitakin uusia kiinnityksiä toki löytyy. Ulkomaanvahvistuksista Suvilahdessa nähdään lisäksi Slayerin kanssa Helsingin jäähallillakin tykitellyt Anthrax, hardcore-jätti Sick of It All, post-metal-valtias Cult of Luna, sinfoninen metalliryhmä Delain, crossover-pumppu Power Trip, ukrainalainen Jinjer, rokkaava Halestorm sekä uusi-seelantilainen Alien Weaponry. Kotimaista osaamista edustavat puolestaan Stam1na ja Maj Karma. Tuskaan on jo aiemmin kiinnitetty Dimmu Borgir.

Tuska järjestetään tuttuun tapaan Suvilahdessa 28.-30. kesäkuuta, tosin tällä kertaa K-18 -ikärajoituksella. Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa hintaan alkaen 129 e. Rajoitettu erä Early Crow -lippuja on myynnissä vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lisää luettavaa