Slipknot-nokkamies muistelee ensimmäisiä kiertueita Marilyn Mansonin kanssa — ”Join oksennustani ja hän sekosi”

28.06.2016

Corey Taylor muistelee Rolling Stone -lehdelle antamassaan haastattelussa sekopäistä kiertuetta, jonka Slipknot ja Marilyn Manson vetivät yhdessä vuonna 2001.

– Olin silloin todella sekaisin, joten en muista kiertueesta paljoakaan. Muistan kerran oksentaneeni mukiin ja juoneeni sen Mansonin edessä. Hän sekosi eikä oikein tiennyt, miten suhtautua koko asiaan, Taylor naureskelee.

– Sitten Manson ryntäsi pukuhuoneeseemme yllään ainoastaan pienet valkoiset alushousut, tanssi hetken ja juoksi pois. Katselimme toisiamme, että ’mitä vittua äsken tapahtui?’

Slipknot ja Manson aloittavat jälleen yhteisen Amerikan-kiertueen. Bändin jäsenet eivät ehkä ole enää niin sekaisin kuin 15 vuotta sitten, mutta lavalla meno tulee Taylorin mukaan olemaan kovaa.

– Katsomme Mansonin pistävän porukan sekaisin joka ilta, mikä saa meidät vieläkin kovempaan iskuun. Välillämme on siis tervehenkistä kilpailua ja kunnioitusta, jonka takia jokainen keikka nousee uudelle tasolle ihan paikasta riippumatta. Se on mielestäni parasta kunnioitusta mitä kollegalta voi saada, varsinkin sellaiselta, jonka tekemisistä nauttii itse.

– Mielestäni Antichrist Superstar on edelleen yksi parhaista albumeista, mitä koskaan on tehty. Kuuntelen sitä edelleen, enkä koskaan hypi kappaleita yli. Kuuntelen sen aina alusta loppuun ja se iskee edelleen yhtä kovaa kuin ilmestyessään, Taylor kehuu Mansonia.

Lisää luettavaa