Slipknotin Corey Taylor: ”Olemme miettineet uuden levyn julkaisua ensi vuonna”

Slipknot on kirjoittanut uutta musiikkia.

Kuva: Jussi Niemelä

Slipknotin ja Stone Sourin laulaja Corey Taylor antoi kolmevarttisen haastattelun Good Companylle, jossa mies puhui pääbändinsä tulevaisuudesta:

”Slipknotin suunnitelmana juuri nyt on a) tehdä kiertue loppuun, ja b) olemme miettineet uuden levyn julkaisua ensi vuonna. Mutta en osaa sanoa tarkkaan. Tiedän vain, että meidän kaikkien mielestä meillä on viimeistelemättömiä asioita, ja haluamme saattaa ne loppuun ennen kuin teemme mitään. Olemme kuitenkin puhuneet uudesta levystä, koska meillä on vielä yksi albumi jäljellä levytyssopimuksessamme.”

Bändin perkussionisti Shawn Crahan kertoi hiljattain, että Slipknot on todellakin kirjoittanut koronahiljaisuuden aikana uutta musiikkia seuraavalle levylle:

”Koska kaikilla on paljon vapaa-aikaa, päätimme hyödyntää sen kokoontumalla yhteen ja kirjoittamalla uutta musiikkia. Se on hyvä, koska meillä ei ole mitään paineita. Ei ole kyse siitä, että meidän pitäisi tehdä näin. Teemme näin, koska me haluamme. Se on ollut siunaus, koska tylsyys voi iskeä tässä tilanteessa.”

Voit katsoa Corey Taylorin haastattelun alhaalta: