Slipknotin pyörittämä Knotfest järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa kesällä 2022

Mukana muun muassa Nightwish ja Arch Enemy.

Slipknotin oli tarkoitus konsertoida Turussa tänä kesänä, mutta toisin kävi. Konsertti siirtyi ensi vuoteen ja samalla se kasvaa kokonaiseksi festivaaliksi, kun yhtye tuo lanseeraamansa Knotfest-tapahtuman ensimmäistä kertaa Suomeen. No mikä ettei!

Knotfest järjestetään 12.–13.8.2022 Turussa. Tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin. Slipknotin lisäksi esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Nightwish, Arch Enemy, Bring Me the Horizon, Blind Channel sekä Stam1na. Lisää esiintyjiä on vielä luvassa.

Liput keikalle ovat nyt myynnissä Lippupisteessä hintaan 99-149 euroa. Slipknotin peruuntuneelle keikalle ostetut liput ovat voimassa sellaisenaan lauantaina 13.8.2022 eli Slipknotin esiintymispäivänä. Ostetut liput on mahdollista päivittää kahden päivän festarilipuiksi maksamalla hintaerotus. Lippuja voi päivittää 21.11. asti ilman palvelumaksua.

Ostetut liput on myös mahdollista palauttaa ostopaikkaan 21.11. asti.

Legendaarinen metallifestari KNOTFEST saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen elokuussa 2022! Slipknotin elokuulle 2021 suunniteltu konsertti siirtyy ensi vuoteen ja laajenee kaksipäiväiseksi metallifestivaaliksi, joka järjestetään Turussa 12.–13.8.2022. Slipknotin kehittämän tapahtuman tähän mennessä julkistetussa kattauksessa nähdään myös kotimaisen ja kansainvälisen raskaan musiikin suurnimet Nightwish, BRING ME THE HORIZON, Arch Enemy, Stam1na ja Blind Channel. Festariliput ovat myynnissä lippu.fi:ssa nyt 👉 lippu.fi/knotfest***Legendary metal festival Knotfest arrives in Finland next summer! Slipknot’s performance originally planned for August 2021 transforms into a two-day Knotfest metal festival and moves to 2022. Veering to Finland the first time ever, the metal festival takes on Turku on 12.-13.8.2022. Alongside Slipknot, the two-day event will showcase a strong line-up of the top names in metal music, such as Nightwish, Bring Me The Horizon, Stam1na and Blind Channel. Tickets now on sale 👉 lippu.fi/knotfest

Julkaissut Knotfest Finland Maanantaina 20. syyskuuta 2021