Soulwound hassuttelee kaiken synkistelyn vastapainoksi – The Cult of I viuhuttelee keskisormea joka suuntaan

Kappale löytyy syyskuussa ilmestyvältä uudelta albumilta.

Kouvolalainen Soulwound on julkaissut uuden singlen DIY-musiikkivideoineen. Kappale on nimeltään The Cult of I ja se löytyy 11. syyskuuta ilmestyvältä bändin kolmannelta pitkäsoitolta The Suffering.

The Cult of I oli viimeinen levylle kasattu biisi, ja se valittiin singleksi edustamaan albumin groovaavampaa ja tarttuvampaa puolta. Biisin sokkelina toimii Nikon (Huusari, kitara) riffidemo, joka muutti muotoaan jonkin verran jo kitaristien riffikopittelussa ennen kuin lopullinen sovitus sinetöitiin porukalla. Kappaleen sanat toimivat isona keskisormena kaikille itseään täynnä oleville internet-aktivisteille, jotka kuvittelevat olevansa jotenkin tärkeitä ja merkittäviä vain koska saavat netissä äänensä kuuluviin ja harjoittavat kaiken läpinäkyvän moraalisäteilynsä ja hyvesignalointinsa takana silkkaa pahantahtoista kiusantekoa”, bändi kommentoi.

”Video puolestaan myötäilee bändien keskuudessa suosittuja karanteenivideoita, ja halusimme kaiken synkistelyn vastapainoksi kerrankin vähän hassutella ja käyttää projektiin mahdollisimman vähän aikaa ja vaivaa, rahasta puhumattakaan. Kun kappale itsessään viuhuttaa keskisormea vähän joka suuntaan niin olkoon videokin sen mukainen.”