All-star -yhtye kunnioittaa ”kaatuneita sankareita” ep:llä – Mukana jäseniä Mastodonista, Death Angelista, Testamentista

Mike Portnoy, Alex Skolnick ja Mark Menghi

Kiertävällä kokoonpanolla toimiva heavy metal all-star -yhtye Metal Allegiance julkaisee elokuussa Fallen Heroes -ep:n. Cover-ep kunnioittaa nimensä mukaisesti kaatuneita sankareita, tarkemmin sanoen Lemmy Kilmisteriä, David Bowieta sekä The Eaglesin Glenn Freytä.

Eri kappaleiden vaihtuvia solisteja säestävät Mike Portnoy (ex-Dream Theater) rummuissa, Mark Menghi bassossa sekä Alex Skolnick (Testament) kitarassa.

Ep:n kappaleet ja niiden laulajat ovat puolestaan:

Iron Fist (Motörhead) – Troy Sanders (Mastodon)
Suffragette City (David Bowie) – Mark Osegueda (Death Angel)
Life In The Fast Lane (The Eagles) – Alissa White-Gluz (Arch Enemy)

– 2015 loppuvuosi ja kuluva vuosi ovat olleet hyvin brutaaleja, kommentoi Mark Menghi.

– Kun Portnoy soitti minulle tammikuussa ja kertoi Glenn Freyn kuolemasta, murruin. Otin pari Tequila Sunrisea hänen muistolleen ja lamppu syttyi: meidän on tehtävä levy kaatuneiden sankarien muistolle. Soitin takaisin Mikelle samana iltana ja jo seuraavana päivänä olimme studiossa. Viikossa olimme äänittäneet kitarat, rummut ja bassot.

– En voi sanoin kuvailla, millainen vaikutus Freylla, Bowiella ja Lemmyllä on ollut minuun. Lemmy on jumala, Glenn on kuningas ja Bowie on arkkitehti, Menghi kuvailee.

Fallen Heroes julkaistaan digitaalisena 12. elokuuta.