All-star -yhtye kunnioittaa ”kaatuneita sankareita” ep:llä – Mukana jäseniä Mastodonista, Death Angelista, Testamentista

06.07.2016

Kiertävällä kokoonpanolla toimiva heavy metal all-star -yhtye Metal Allegiance julkaisee elokuussa Fallen Heroes -ep:n. Cover-ep kunnioittaa nimensä mukaisesti kaatuneita sankareita, tarkemmin sanoen Lemmy Kilmisteriä, David Bowieta sekä The Eaglesin Glenn Freytä.

Eri kappaleiden vaihtuvia solisteja säestävät Mike Portnoy (ex-Dream Theater) rummuissa, Mark Menghi bassossa sekä Alex Skolnick (Testament) kitarassa.

Ep:n kappaleet ja niiden laulajat ovat puolestaan:

Iron Fist (Motörhead) – Troy Sanders (Mastodon)
Suffragette City (David Bowie) – Mark Osegueda (Death Angel)
Life In The Fast Lane (The Eagles) – Alissa White-Gluz (Arch Enemy)

– 2015 loppuvuosi ja kuluva vuosi ovat olleet hyvin brutaaleja, kommentoi Mark Menghi.

– Kun Portnoy soitti minulle tammikuussa ja kertoi Glenn Freyn kuolemasta, murruin. Otin pari Tequila Sunrisea hänen muistolleen ja lamppu syttyi: meidän on tehtävä levy kaatuneiden sankarien muistolle. Soitin takaisin Mikelle samana iltana ja jo seuraavana päivänä olimme studiossa. Viikossa olimme äänittäneet kitarat, rummut ja bassot.

– En voi sanoin kuvailla, millainen vaikutus Freylla, Bowiella ja Lemmyllä on ollut minuun. Lemmy on jumala, Glenn on kuningas ja Bowie on arkkitehti, Menghi kuvailee.

Fallen Heroes julkaistaan digitaalisena 12. elokuuta.

Lisää luettavaa