Surullisia uutisia kantautuu Manilla Road -leiristä – Mark ”The Shark” Shelton on kuollut

R.I.P. Mark W. Shelton 3.12.1957-27.7.2018

27.07.2018

Viime toukokuussa Suomessa vierailleen hevimammutti Manilla Roadin perustajajäsen ja kitaristi Mark ”The Shark” Shelton on kuollut. Yhtyeen pitkäaikainen laulaja Bryan Patrick tiedotti suru-uutisesta Facebook-sivuillaan. Tarkkaa kuolinsyytä ei kerrota. Shelton oli kuollessaan 60-vuotias.

”Suureksi ikäväkseni joudun ilmoittamaan, että pitkäaikainen veljeni ja paras ystäväni vuodesta 1981 on tänään siirtynyt Valhallaan suuriin saleihin. Mark W. Shelton, lepää rauhassa! Lisää tietoja seuraa lähipäivinä ja perustamme joukkorahoituskampanjan saadaksemme Markin takaisin perheensä luokse”, Patrick kirjoittaa.

Manilla Road oli parhaillaan keikkailemassa Saksassa ja esiintyi torstai-iltana Headbangers Open Airissa Brande-Hörnerkirchenissä. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä lauantaina Italiassa ja myöhemmin elokuussa osana Wacken Open Airia.

Shelton perusti eeppisen heavy metal -yhtye Manilla Roadin jo vuonna 1977 ja pysyi vuosien mittaan sen ainoana alkuperäisjäsenenä. Yhtyeen debyyttialbumi Invasion julkaistiin 1980. Manilla Roadin viimeisin pitkäsoitto on vuonna 2017 ilmestynyt To Kill a King.

Manilla Roadin lisäksi Shelton pyöritti sivuprojektina Hellwell-yhtyettä sekä perusti Roadster Records -levy-yhtiön.

Lisää luettavaa