Syljeskelyä ja veemäistä käyttäytymistä – Slayerin ja Slipknotin keikalta heitetty faneja ulos

Kuva: Andrew Stuart

Viime viikolla häiriköitiin ainakin Slayerin ja Slipknotin keikoilla sen verran railakkaasti, että molemmissa tapauksissa ”fanit” ajettiin ulos keikalta.

Slayer esiintyi San Diegon Comic-Con -tapahtumassa viime torstaina. Ennen pienessä klubissa alkanutta keikkaa hymyilevä Tom Araya imi itseensä yleisön energiaa. Mutta niin vain Arayankin hymy hyytyi, kun eturivissä ollut neropatti päätti sylkäistä kohti basistilaulajaa. Toki tapaus tallentui myös videolle, jossa nähdään, miten hämmentynyt Araya tivaa syljeskelijän motiiveja, ennen kuin tämä siirretään syrjään.

Myös Slipknotin keikalla sattui ja tapahtui jälleen. Laulaja Corey Taylor nousi hiljattain otsikoihin lyödessään eturivissä puhelintaan näppäilleen kaverin luurin tantereeseen. Viime viikon tiistaina Torontossa Taylor puolestaan heitti koko fanin ulos keikalta – ei nyt kuitenkaan kirjaimellisesti tässä tapauksessa.

Syy kyseisen ”fanin” ulosheittämiseen on jäänyt hieman epäselväksi, eikä Taylorin kommentit ole valaisseet asiaa sen enempää. Laulaja totesi Twitterissä ainoastaan miekkosen ”käyttäytyneen vittumaisesti”.

– En aio toistaa tässä, mitä hän teki, mutta uskokaa minua: hän todellakin ansaitsi sen, Taylor kommentoi.

Taylor otti kuitenkin kantaa väitteisiin, että fani olisi ollut nainen. Taylor toteaa potkineensa ulos miehen, mutta hänen mukanaan ollut naisseuralainen lähti miehen perässä.

Kaikkea sitä. Ja tästäkin tapauksesta on toki todistusaineistoa videona.