”Tämä on ihan helevetin hyvvää kalijaa” – Sentencedille pannaan näköisensä olut

Mustaan pulloon laskettu suruliemi on kaupoissa marraskuussa. 

Sentenced viimeisen levynsä The Funeral Albumin (2005) promokuvassa: Sami Kukkohovi, Miika Tenkula, Vesa Ranta, Sami Lopakka ja Ville Laihiala.
Kuva: Toni Härkönen

Bändiolutta piisaa jos jonkinmoista, mutta harvemmin sellaisen etiketistä löytyy haudantakaisen yhtyeen logo. Näin on kuitenkin käyvä piakkoin, kun vuonna 2005 elonsa päättänyt Sentenced-yhtye saa oman ohraisensa.

Tunnetun Senari-biisin mukaan ristityn Ever-Frost-juoman tuo markkinoille, kuinkas muuten, pohjoissuomalainen toimija, Tornion Panimo.

”Postuumi ajoitus on kaikkien etu. Jos meillä olisi ollut nimikko-olut jo bändin toiminta-aikana, Sentenced olisi saattanut tulla tiensä päähän jo paljon nähtyä aiemmin”, Sentenced-rumpali Vesa Ranta heittää tiedotteessa.

Ever-Frost, ”Lapissa käsityönä pantu rapsakka ja raikas pilsner”, on pakattu pikimustiin lasipulloihin ja sen neljästä erilaisesta etiketistä löytyy otteita Sentencedin hilpeistä kappaleista.

Kuva: Vesa Ranta

”Tämä on ihan helevetin hyvvää kalijaa. Meillä on laajaa vertailupohjaa, sillä olemme vuosien varrella retkillämme ryypänneet melkein kaikkia maailman oluita. Tämä on yksi parhaista. Ever-Frost nautitaan kylmänä ja runsaasti, aamusta iltaan ja pohjaan saakka”, kitaristi Sami Lopakka muotoilee.

Laskuhumalan kyytipojaksi oletettavan hyvin sopivan juoman toimitukset kauppoihin alkavat marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Kuva: Vesa Ranta