”Tämä on ihan helevetin hyvvää kalijaa” – Sentencedille pannaan näköisensä olut

Mustaan pulloon laskettu suruliemi on kaupoissa marraskuussa. 

25.10.2017

Bändiolutta piisaa jos jonkinmoista, mutta harvemmin sellaisen etiketistä löytyy haudantakaisen yhtyeen logo. Näin on kuitenkin käyvä piakkoin, kun vuonna 2005 elonsa päättänyt Sentenced-yhtye saa oman ohraisensa.

Tunnetun Senari-biisin mukaan ristityn Ever-Frost-juoman tuo markkinoille, kuinkas muuten, pohjoissuomalainen toimija, Tornion Panimo.

”Postuumi ajoitus on kaikkien etu. Jos meillä olisi ollut nimikko-olut jo bändin toiminta-aikana, Sentenced olisi saattanut tulla tiensä päähän jo paljon nähtyä aiemmin”, Sentenced-rumpali Vesa Ranta heittää tiedotteessa.

Ever-Frost, ”Lapissa käsityönä pantu rapsakka ja raikas pilsner”, on pakattu pikimustiin lasipulloihin ja sen neljästä erilaisesta etiketistä löytyy otteita Sentencedin hilpeistä kappaleista.

Kuva: Vesa Ranta

”Tämä on ihan helevetin hyvvää kalijaa. Meillä on laajaa vertailupohjaa, sillä olemme vuosien varrella retkillämme ryypänneet melkein kaikkia maailman oluita. Tämä on yksi parhaista. Ever-Frost nautitaan kylmänä ja runsaasti, aamusta iltaan ja pohjaan saakka”, kitaristi Sami Lopakka muotoilee.

Laskuhumalan kyytipojaksi oletettavan hyvin sopivan juoman toimitukset kauppoihin alkavat marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Kuva: Vesa Ranta

Lisää luettavaa