Tässäpä astetta sakeampi versio Judas Priest -klassikosta – asialla King Crimsonin Robert Fripp ja laulajavaimonsa Toyah

Mukana myös mystinen naamioitu kitaristi.

12.04.2021

1980-luvulla menestyksekkään laulajanuran aloittanut, näyttelijänä ja juontajanakin kunnostautunut Toyah Willcox on kohta vuoden verran julkaissut joka sunnuntai Youtube-kanavallaan videoita, joissa tämä esittää kaikenkarvaisia rock-, punk- ja heviklassikoita aviomiehensä, King Crimson -kitaristi Robert Frippin säestäessä kitaralla. Paikoin melko villiksi äityvillä videoilla Toyah on yleensä pukeutunut mitä erikoisempiin asuihin Frippin tyytyessä soittamaan kappaleita kivikasvoisena tämän vieressä – mikä toki lisää entisestään videoiden absurdiutta.

Esimerkkinä kummallisista Sunday Lunch -videoista käy mainiosti tuorein, viime sunnuntaina julkaistu pätkä, jolla kuullaan kaksikon versio Judas Priestin Breaking the Law -ikivihreästä. Tällä kertaa Fripp harvinaista kyllä osallistuu myös lauluhommiin Toyahin keikistellessä poliisin hattu päässä sekä virkamerkki ja pamppu kädessään. Melkoista heittäytymistä, ei voi muuta sanoa. Niin ja mukana on tällä kertaa kolmantena pyöränä lisäksi mystinen naamiokitaristi Sidney Jake.

Willcoxin ja Frippin Sunday Lunch -sarjassa ollaan aiempi saatu todistaa erikoisia versiointeja lisäksi muun muassa Iron Maidenin, ZZ Topin, Motörheadin, Mötley Crüen, Alice Cooperin, Guns N’ Rosesin, Metallican, Nirvanan, Led Zeppelinin ja Black Sabbathin kappaleista. Alla muutamia valikoituja paloja – katso, jos uskallat.

Lisää luettavaa