”Tehdään yhdessä metallilevy!” – Metallican kanssa Grammy-gaalassa esiintyvä Lady Gaga kiinnostaa muuallakin metallipiireissä

12.02.2017

Anthrax on saapumassa Suomeen kahdelle keikalle osana Euroopan-kiertuettaan. Yhtye soittaa keikat 1.-2. maaliskuuta Helsingin jäähallissa ja Seinäjoen Rytmikorjaamolla.

Nyt Anthraxin kitaristin Scott Ianin puolelta on kuultu joidenkin mielestä ehkä hieman erikoinen ehdotus. Asialla ei ole mitään tekemistä Anthraxin kiertueen kanssa, vaan Scott Ian on lähestynyt Lady Gagaa varsin yllättävissä merkeissä.

Scott Ian oli seurannut Lady Gagan Superbowl-väliaikashow’ta viikonloppuna. Ilmeisesti esitys oli miehen mieleen, sillä hetkeä myöhemmin miehen Twitter-tilillä näkyi viesti, jossa Ian pyysi Lady Gagaa tekemään yhdessä metallilevyn.

Vielä ei Lady Gagalta ole tulut vastausta Ianin pyyntöihin, mutta voisi kuvitella ajatuksen kiinnostavan edes jollain tasolla. Onhan Gaga aiemmin paljastanut pitävänsä muun muassa Iron Maidenista ja nähdäänpä laulajatar tänä sunnuntaina esiintymässä yhdessä Metallican kanssa Grammy-palkintogaalassa.

Lisää luettavaa