Terveistä Käsistä ja Deathchainistä tuttujen miesten Kürøishi julkaisee toisen levyn – uutta musiikkia kuunneltavissa

Kürøishi sekoittelee d-beat-mättöönsä mukavasti myös melodiaa.

Monissa liemissä marinoitujen suomalaismuusikoiden Kürøishi julkaisi Poverty.Ignorance.Greed.Slavery -esikoislevynsä vuonna 2017.

Hardcorepunkin, rockin ja metallin sekamelska on synnyttänyt nyt myös uuden albumin, Sound the Alarmin, joka on pihalla noin kuukauden kuluttua, eli 20. syyskuuta.

Albumilla kuullaan bändin itsensä ohella myös muutamia mielenkiintoisia vierailijoita, joista suomalaisille tunnetuimmat ovat Keijo Niinimaa (Rotten Sound), Jocke D-Takt (偏執症者 (Paranoid)), sekä Maria Miettunen (Vivisektio/Viimeinen Virhe).

”Ympärillämme on pelkkää hulluutta, todellista tai kuviteltua. Ahneus ja riippuvuudet eivät koskaan poistu muodista. Ihmisten välinpitämättömyys on yksi uuden albumimme kantavista teemoista edelleen, vaikkakin sieltä täältä voi löytää pieniä toivonpilkahduksia”, yhtye pohjustaa levyä.

”Itsekriittisyys ja peiliin katsominen on tärkeä osa paremman huomisen tavoittelussa, myös universaali ’Älä ole kusipää!’ kantaa ikuisuuten. Se on helppoa, siskot ja veljet, rauhaa!”

Kürøishi heittää levynjulkkarin kunniaksi pienen kiertueen japanilaisen NoLA:n kanssa. Keikat nähdään seuraavissa kohteissa:

21.9. Helsinki @ Ääniwalli – Rot Walli (+ Olotila, Maailmanloppu, Korkkivika)
22.9. Tallin, Viro @ Ülase12
23.9. Tartu, Viro @ Kroksiklubi
24.9. Tampere @ Vastavirta Klubi (+ Riistetyt)
25.9. Lahti @ Torvi (+ Holy Life)
26.9. Kuopio @ Henry´s Pub (+ Disapprove)
27.9. Pietarsaari @ Black Sheep (+ Dispyt, Selkäsauna)
28.9. Oulu @ Tukikohta (+ Deathlag, The Howl)