Testamentin Chuck Billy bändin basistista: “Hänellä on koronavirus, mutta lääkärit eivät testaa miekkosta”

Lähes koko kiertueporukka sairastui koronaan.

30.03.2020

Testamentin nokkamies Chuck Billy kertoi aikaisemmin sairastuneensa COVID-19:ään. Testament oli Euroopan-kiertueella Exoduksen ja Death Angelin kanssa, jossa useat muusikot ja kiertuejäsenet sairastuivat koronaan.

Exoduksen Gary Holt oli yksi heistä. Holt on tällä hetkellä kotonaan parantumassa viruksesta.

Death Angelin rumpali Will Carroll on edelleenkin teho-osastolla taudin takia.

Billy kertoi tuoreessa haastattelussa omasta kokemuksestaan.

– Pidimme kiertueen jälkeen bändin kesken yhteyttä, ja huomasimme, että sairastuimme yksi toisensa jälkeen. Kysyimme muiden bändien tyypeiltä ja myös he olivat sairastuneet. Se tapahtui meille kaikille 24 tuntia sen jälkeen, kun olimme matkustaneet yhdessä. Pysyimme yhteydessä ja rupesimme epäilemään koronaa, sillä meillä kaikilla oli kipuja kehossa ja päänsärkyjä. Olimme myös aivan puhki. Olisimme kuitenkin voineet laskea sen pelkän matkaväsymyksen piikkiin, olimmehan kuitenkin olleet juuri pitkällä rundilla.

Billyn oli vaikea päästä koronatestiin, vaikkei hän voinut kovin hyvin. Testi oli kuitenkin positiivinen.

Nyt hän voi jo hyvin. Mies on omien sanojensa mukaan noin 85-prosenttisessa kunnossa.

Billy paljasti samalla, että myös Testamentin basistilla Steve Di Giorgiolla on korona, mutta lääkärit eivät testaa häntä, joten hän ei voi olla varma.

– Hänellä on kaikki oireet. Mutta kun hän meni sairaalaan, häntä ei haluttu testata. Oletamme kuitenkin, että myös hänellä on virus. Ei hän saanut mitään lääkitystä tai muuta, hän vain sairastaa sen pois. Hän oli kuitenkin useita päiviä poissa pelistä. Nyt mies voi jo paremmin, sillä hän on taas yhteydessä meihin.

Lue koko haastattelu Rolling Stonesta.

Lisää luettavaa