Testamentin tulevan levyn aikataulu tarkentuu – ”On aina haastavaa tehdä jotain uutta ja erilaista”

Chuck Billy puhuu thrash metal -suuruuden työn alla olevasta pitkäsoitosta.

29.01.2019

Mikäli Testamentin suunnitelmat ja aikataulut vain pitävät, saadaan jatkoa vuoden 2016 Brotherhood of Snake -albumille tulevana kesänä. The Metal Voice kyseli nokkamies Chuck Billyltä tilannepäivitystä uuden levyn suhteen ja laulaja osasi antaa jo suuntaa-antavan aikataulun levylle.

”Nämä lomapäivät vähän sotkevat kuvioita, mutta nyt kun vuosi on vaihtunut, olemme alkaneet työskennellä kovasti. Tavoitteena on saada levy ulos heinäkuussa. Toivon mukaan pääsemme studioon huhtikuussa – se ainakin on tavoitteena”, Billy toteaa.

Billy ei tässä vaiheessa osaa vielä sanoa, mihin suuntaan uudella levyllä ollaan menossa musiikillisesti ja tyylillisesti, mutta mikään tähän saakka tehdyistä biiseistä ei kuuleman mukaan muistuta mitään aiemmin tehtyä.

”Siinä vaiheessa, kun vyöllä alkaa olla yli sata tehtyä biisiä, on aina haastavaa tehdä jotain uutta ja erilaista. Sitä alkaa ajatella, miten voisin olla vieläkin luovempi.”

Lyyrisistä teemoista puhuttaessa Billy sanoo olevansa yhä varsin kiinnostunut kaikesta avaruuteen ja avaruusolioihin liittyvästä, mistä myös edelliselläkin levyllä ammennettiin, joten on erittäin mahdollista, että samalla linjalla jatketaan.

”Varsinkin nyt, kun olen seurannut, mitä Marsissa tapahtuu, miten sitä yritetään saada asutettavaksi ja maan kaltaiseksi. Tämän planeettamme ulkopuolella tapahtuu paljon asioita, jotka kiehtovat minua. Niistä saa aina jonkun tarinan kehitettyä”, Billy tuumaa.

Lisää luettavaa