Therion julkaisi uuden biisin – harhanäkyjä vilisevä musiikkivideo Ayahuasca katsottavissa tästä

Esimakua tulevalta levyltä.

19.11.2023

Ruotsalainen sinfonisen metallin veteraaniyhtye Therion on julkaisemassa uutta levyä.

Leviathan-trilogian päättävä osa Leviathan III julkaistaan 15. joulukuuta. Aiemmat osat Leviathan I ja Leviathan II ilmestyivät vuosina 2021 ja 2022.

Tulevan levyn biisilista näyttää tältä:

1 . Ninkigal
2. Ruler of Tamag
3. An Unsung Lament
4. Maleficium
5. Ayahuasca
6. Baccanale
7. Midsommarblot
8. What Was Lost Shall Be Lost No More
9. Duende
10. Nummo
11. Twilight of The Gods

Levyltä on aiemmin julkaistu single Twilight of the Gods, jonka musiikkivideon pääset katsomaan tästä.

Tuorein julkaisu on kappale nimeltä Ayahuasca, joka on saanut seurakseen shamanistisen ja psykedeelisiä näkyjä tarjoilevan musiikkivideon. Ayahuasca on Amazonin alkuperäiskansojen rituaaleissaan käyttämää kasviuutteesta valmistettua juomaa, joka aiheuttaa voimakkaita hallusinaatioita ja rajua pahoinvointia.

Alkuperäiskansojen lisäksi myös monet länsimaalaiset ovat kiinnostuneet sen tarjoilemista visioista, ja housuun paskannettuaankin monet kuvailevat kokemusta terapeuttiseksi ja parantavaksi. Hallusinaatiot saattavat kokemusasiantuntijoiden mukaan sisältää näkyjä menneistä ja tulevista, sekä tarjota ravisuttavia kokemuksia jumalten kanssa käydyistä keskusteluista ja muusta kanssakäymisestä. Jotkut ovat päässeet tutustumaan aivojensa uumenissa aivan uudenlaiseen arkkitehtuuriin tai huikeisiin luonnonmaisemiin.

Therionin video kuvailee tarkkanäköisesti toimintaa, jonka kaltaista monet ovat saattaneet todistaa erilaisissa aihetta käsittelevissä dokumenteissa. Alta voit katsoa itse, minkä sorttisesta matkailusta on kyse.

Lisää luettavaa