Thrash metal -yhtye Misterer julkaisi U2-coverin Lemmy-pohjalta – kuuntele tästä

Joskus tuntuu siltä, ettei ole muuta elämisen arvoista kun Batman, tuumaa kitaristi Juhani Flinck.

26.11.2021

Laulaja-rumpali Jukka Herrasen kipparoima thrash metal -yhtye Misterer on julkaissut uuden lainakappaleen, joka vie bändiä hieman yllättävään suuntaan. Viime kevään ja alkukesän aikana yhtye julkaisemat Sepultura-, Slayer– ja Metallica-coverit ovat nyt saaneet nimittäin seuraa U2-laina Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me’stä, joka on tuttu Batman Forever -elokuvan soundtrackilta.

Hold Me valikoitui coveriksi sillä verukkeella, että halusin hommata itselleni 7-kielisen kitaran! Olin kyllä jo biisin ilmestymisestä lähtien miettinyt miltä se kuulostaisi, jos otetaan siitä kaikki seksikäs keinunta pois ja lisätään tilalle Ace of Spades -henkinen poljento sekä ö-vireiset keihäät. Lemmy-pohjalta siis lähdettiin luovimaan, ja mielestäni onnistuttiin siinä helvetin hyvin! Tietynlaiseen Bat-twistiin pohjautuen viaton pussailu kuuluukin korvata Rocco Siffredi -tyylisellä yläporalla”, kitaristi Juhani Flinck hörisee.

”Batman on näytellyt suurta roolia elämässäni aina siitä asti, kun pikkupoikana joskus 80-luvulla törmäsin Lepakkomieheen telkkarissa. Omistan edelleenkin järkyttävät määrät Batman-merchiä, ja joskus tuntuu siltä, ettei ole muuta elämisen arvoista kun Batman. Elämä on Batman. Minä olen Batman!”

Parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan työstävän yhtyeen voi nähdä livenä tänään (26.11.) Vantaan Bar Rock Bearissa. 14. huhtikuuta yhtye esiintyy puolestaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla Nicolen, Khroman, Chronoformin ja Supreme Havocin kanssa.

Lisää luettavaa