Tim ”Ripper” Owens sanoo äänittävänsä Judas Priest -levynsä uudelleen – ”Miksipä ei?”

Ex-laulaja on pettynyt, että yhtye on tyystin unohtanut hänen aikakautensa biisit.

12.10.2018

Tim ”Ripper” Owens lauloi Judas Priestissä vuodesta 1996 vuoteen 2003 saakka soolouralle lähteneen Rob Halfordin poissaollessa. Entinen laulaja on pettynyt siihen, miten bändi on tyystin unohtanut hänen aikakautensa – Priest ei soita tuon ajan biisejä keikoillaan eikä levyistä oteta uusintapainoksia samalla tavalla kuin muusta bändin katalogista.

Kun eräs fani huomautti Ripperille, että hänen tekemien Priest-levyjensä – Jugulator (1997) sekä Demolition (2001) – vinyylipainokset ovat olleet loppuunmyytyjä jo useamman vuoden, ilmaisi Ripper pettymyksensä bändin toimintaan ja sanoi suunnittelevansa näiden levyjen uudelleen äännittämistä ja julkaisemista.

”Upeaa nähdä, miten aikani Judas Priestissä sekä levyni ja minut on pyyhitty pois heidän menneisyydestään! No, minä en ole unohtanut menneisyyttäni ja tulen studiolevyni uudelleen ja julkaisemaan ne itse! Miksipä ei?” Ripper vastasi Facebook-sivuillaan.

Ripper keskusteli aiheesta myöhemmin lisää Twitterin puolella, kun eräs fani huomautti, että uusien painosten ottaminen on kiinni levy-yhtiöstä eikä bändistä. Tähän laulaja huomautti, ettei yhtye ole myöskään soittanut hänen biisejään keikoilla.

”Levyt eivät ole myöskään striimattavissa tai ostettavissa iTunesissa. Kuten hän sanoi, minut on pyyhitty pois. Syytä ketä haluat, mutta he eivät ole koskaan soittaneet yhtäkään minun biisiäni sen jälkeen kun lähdin ja siitä ei voi syyttää levy-yhtiötä.”

Kolmas fani tuumasi myöhemmin, ettei Judas Priest soita Ripperin biisejä, koska Rob Halford ei pääse yhtä korkealle. Tätä väitettä Ripper ei kuitenkaan allekirjoita.

”Kyllä hän pystyy. Rob laulaa upeasti”, Ripper kehaisee.

Lisää luettavaa