Toisen ihmisen kosketus voi saada paljon aikaan niin hyvässä kuin pahassa – ensinäytössä Blackmentin Clouds-video

Kappale löytyy yhtyeen syksyllä ilmestyvältä debyyttialbumilta.

08.06.2022

Vuonna 2014 perustettu hyvinkääläinen Blackment-metalliyhtye esittelee 9. syyskuuta ilmestyvää Plains of Oblivion -debyyttiään uudella Clouds-singlellä. Perjantaina 10.6. julkaistavan singlen musiikkivideo saa nyt ensiesityksensä Infernon kautta.

Clouds edustaa albumin kevyempää osastoa ja on tyyliltään aika rock. Muistan kuunnelleeni paljon erityisesti Happoradiota, kun tein tätä biisiä, ja joku tarkkakorvainen voi sieltä vaikutteita huomatakin. Toki soppaan on lisätty tarttuvien melodialinjojen vastapainoksi myös Blackmentin tyyliin sopivia kimurantteja kitarariffejä ja synkempää poljentoa”, kappaleen kirjoittanut kitaristi Saalas Ruokangas kertoo

”Videon tarinassa ja visuaalisessa ilmeessä sukelletaan haavoittuvuuden teemaan – kuinka toisen ihmisen kosketus voi saada aikaan niin paljon, hyvässä ja pahassa. Tulkitsin biisin sanoituksissa toistuvan ’pilvien taakse piiloutumisen’ tietynlaiseksi kuoreen vetäytymiseksi, jota ainakin itse harrastan”, avaa videon ohjaaja Juno Ruokangas ja lisää aidon ihmisten kohtaamisen olevan myös pelottavaa.

”Mutta tämän pelon on annettava kuolla, jotta elämää voi todella elää. Näin tulkitsin biisin sanomaa, vaikka voi olla että biisin kirjoittaja näkisi asian aivan toisella tavalla. Oli joka tapauksessa todella hienoa päästä toteuttamaan näitä ajatuksiani niin visuaalisesti kuin kerronnallisesti, ja olen erityisen tyytyväinen Allan Välimaan leikkaustyöhön, joka nosti visioni aivan uudelle tasolle.”

Clouds-videon voit katsoa tuosta alta. Edellisen singlelohkaisun, jykevän Maw of the Dread -kappaleen voit kuunnella puolestaan täällä.

YouTube video

Lisää luettavaa