Tom Araya Slayerin jatkosta: Kun bisnesasiat saadaan kuntoon, voidaan katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan

Arayan mukaan moni selvittelyä vaativista seikoista tuli ilmi Jeff Hannemanin kuoleman myötä.

30.08.2017

Tom Araya kertoi Loudwiren haastattelussa – joskin kovin vaikean ja vastahakoisen oloisesti – Slayerin tulevaisuudensuunnitelmien olevan vielä auki ja riippuvan pitkälti siitä, miten ja milloin he saavat selviteltyä bisneskuvioit ja lakitekniset ongelmat kuntoon. Araya ei luonnollisestikaan kerro tarkemmin, mistä on kyse, mutta kertoo monien selvittelyä vaativien asioiden ilmenneen Jeff Hannemanin kuoleman yhteydessä.

”On paljon asioita, joita emme laittaneet kuntoon, kun Jeff oli vielä elossa. Joten kun kaikki bisnesasiat saadaan pois päiväjärjestyksestä ja kuntoon, voidaan katsoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kun Jeff kuoli, paljastui kaikenlaisia solmimattomia langanpätkiä. ’Mitä tarkoitat? Eikö tätä olekaan hoidettu?’ Olimme pitkään siinä uskossa, että kaikki on kunnossa… kunnes paljastui, ettei asia ollutkaan niin”, Araya toteaa vakavana.

Jos ja kun kuviot saadaan lopulta selviksi ja uutta levyä tulille, ei uudesta materiaalista pitäisi ainakaan olla pulaa. Varsinkin Hannemanin korvannut Exodus-kitaristi Gary Holt tuntuu olevan erittäin innoissaan mahdollisuudesta säveltää Slayerille materiaalia. Araya kehuukin haastattelun yhteydessä Holtin taituruutta ja innokkuutta.

”Onhan hän pariin kertaan maininnut asiasta. Hän on kuin kakara, joka tulee: ’Hei! Hei! Hei!* [tökkii haastattelijaa sormella], tökkii sinua kepillä”, Araya nauraa.

Lisää luettavaa