Tom G. Warriorin uusi projekti tekee kunniaa Hellhammerille – ”Tärkeä osa elämääni ja haluan soittaa sitä lavalla vielä ennen poismenoani”

Triumph of Deathille on sovittu jo yksi festarikeikka.

27.11.2018

Hellhammer oli vuosina 1982-1984 toiminut Celtic Frost -yhtyeen esiaste. Molemmissa yhtyeissä vaikuttaneet Tom G. Warrior ja vuosi sitten menehtynyt Martin Eric Ain suunnittelivat joskus vielä palaavansa Hellhammerin kappaleiden pariin suuremmassa mittakaavassa, mutta homma ei koskaan ottanut tuulta alleen.

Nyt Tom G. Warrior tiedottaa perustaneensa uuden, Hellhammerin kappaleesta nimen napanneen Triumph of Death -projektin, joka esittää bändin tuotantoa keikoilla. Joitain kappaleita tullaan soittamaan livenä peräti ensimmäistä kertaa koskaan.

”Hellhammer ei koskaan palaa eikä sitä tulla koskaan kokoamaan uudelleen. On täysin mahdotonta koota sellaista bändiä, joka liittyy niin tiukasti tiettyyn ajanjaksoon. En koskaan harkinnut sitä kaikista hyvinkin houkuttelevista tarjouksista huolimatta. Mutta Hellhammerin musiikki on yhä olemassa, se on tärkeä osa elämääni ja haluan soittaa sitä lavalla vielä ennen poismenoani”, Tom G. Warrior avaa.

Triumph of Death koostuu Tom G. Warriorin lisäksi basisti Mia Wallacesta (Niryth, The True Endless), laulaja-kitaristi Michael Zechista (Secrets of the Moon, Odem Arcarum) sekä rumpali Alessandro Commeriosta (Forgotten Tomb, Hiems). Projektille on sovittu yksi festivaalikeikka ensi kesän Hellfestiin Ranskaan, mutta jatkoa todennäköisesti seuraa vielä tämän jälkeenkin. Tiedotteen mukaan projekti saattaa julkaista myös live-ep-levyjä.

Lisää luettavaa