Tom Gabriel Fischer ei tainnut todellakaan nauttia Celtic Frostin viimeisistä ajoista

02.06.2015

Tom Gabriel Fischer kertoi DCHeavyMetal.com:in haastattelussa hieman ajatuksiaan Triptykonista ja Celtic Frostista. 19-minuuttisesta juttutuokiosta selviää, ettei ikonisen Celtic Frostin paluuta kannata odottaa henkeään pidätellen – Fischerin mukaan se nimittäin on ”mahdotonta”.

”Minun ja Martin Eric Ainin välillä ei ole enää vihamielisyyttä – itse asiassa me juuri tapasimme, kuten meillä on ajoittain tapana – mutta eiköhän se ovi ole sulkeutunut”, Fischer sanoi.

”Vaikka Martin joskus sanoi, että ’kyllähän me joskus vielä soitamme musiikkia yhdessä’, en halua viimeisen gargantuaanisen pettymyksen jälkeen kokea enää uutta. Celtic Frost oli elämäni, eikä sen menettäminen kahteen otteeseen ollut helppoa. Sijoitin paljon aikaa, omaa rahaani ja kaikkea Monotheist-albumiin, ja tein sen siksi, että uskoin yhtyeen kestävän vielä monta vuotta. Lopulta tunsin itseni vain petetyksi. Jos yrittäisin sitä vielä uudelleen, kaikki varmaankin päättyisi samalla tavalla.”

Aiemmin Fischer on antanut ymmärtää, että Celtic Frostin myöhäisaikojen ongelmat juontuivat erityisesti rumpali Franco Sesasta. Fischerin nykyisessä yhtyeessä Triptykonissa ei ego-ongelmia sen sijaan ilmeisesti ole.

”Triptykon on ystävien yhtye, ja olen mieluummin siinä. Voin tehdä kaiken haluamani tämän bändin jäsenenä”, Fischer sanoi DCHeavyMetal.com:ille.

Lisää luettavaa