Tool kiusoittelee fanejaan – uutta musiikkia julki aivan pian

Tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa!

05.08.2019

Tool toteutti monien fanien pitkäaikaisen haaveen viime viikolla laittamalla kaikki studioalbuminsa suoratoistopalveluihin. Lisäksi yhtye on tiedottanut julkaisevansa hartaasti odotetun uuden pitkäsoittonsa 30. elokuuta, mutta skeptisimmät ovat suhtautuneet tähänkin ilmoitukseen varauksella – onhan bändi lupaillut ennenkin vaikka ja mitä uuden musiikin rintamalla, mutta paria keikoilla soitettua uutta biisiä lukuun ottamatta mitään sen konkreettisempaa ei ole toistaiseksi tarjottu

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että saamme vihdoin ja viimein uutta musiikkia kuunneltavaksi ihan virallisen studioäänitteen muodossa – ja vieläpä varsin pian. Yhtye nimittäin tiedottaa sosiaalisessa mediassa julkaisevansa Fear Inoculum -albuminsa nimikkokappaleen singlenä tulevana keskiviikkona eli 7. elokuuta. Samalla käynnistyy myös levyn ennakkotilausmahdollisuudet.

Kai se on sitten pikku hiljaa uskottava, että Tool ihan oikeasti saa studiolevyn pihalle 13 pitkän vuoden odottelun jälkeen. Vaikka tokihan tässä ehtii vielä tapahtua vaikka mitä ennen elokuun loppua. Ei muuta kuin sormet ristiin ja jäädään mielenkiinnolla odottamaan edes uutta singleä!

Lisää luettavaa