Tribulationiltä uusi kappale komeine musiikkivideoineen – myös tulevan levyn kansitaide katsottavissa

17.11.2017

Omintakeista death metalia kolmen levyn verran julkaissut ruotsalaisbändi Tribulation on valmis neljännen kiekkonsa ilmestymiseen.

Down Below’ksi nimetty albumi on ulkona 26. tammikuuta ja se tulee sisältämään kymmenen kappaletta, joista ensimmäinen, The Lament, on julkaistu tänään musiikkivideona.

– Kylvämme aina outoja siemeniä, jotka koko mittaansa kasvaneena ovat saaneet omat odottamattomat muotonsa. Tämän videon kanssa työskennellessä saimme jakaa tämän prosessin jonkun kanssa, joka kylvää myös outoja siemeniä, bändi kertoo ohjaaja Robert Pielin kanssa työskentelystä.

– Robert Piel lähestyi meitä ja halusi tehdä yhteistyötä, mitä arvostimme suuresti nähtyämme hänen edellisiä töitään, ja huomatessamme, kuinka hyvin kuvalliset visiomme kävivät yhteen.

– On harvinaista löytää henkilö, jolla säilyy luovuudenkipinä koko prosessin loppuun asti. Robertilla ja koko hänen avustajaporukallaan tämä säilyi! He kaikki laittoivat paljon peliin, ja me kärsimme mielellämme pitkät ja kylmät yöt Saksassa. Toivottavasti nautitte yhteistyömme tuloksesta!

1. The Lament
2. Nightbound
3. Lady Death
4. Subterranea
5. Purgatorio
6. Cries from the Underworld
7. Lacrimosa
8. The World
9. Here Be Dragons
10. Come, Become, To Be (bonus)

Lisää luettavaa