Tryer ei kuole koskaan – uusi single hc-ryhmän tulevalta albumilta julki

Bändin neljäs pitkäsoitto näkee päivänvalon huhtikuussa.

01.03.2019

Metallinkatkuista hardcore-punkia sahaava Tryer julkaisee Suicide Recordsin kautta neljännen pitkäsoittonsa Ei kuole koskaan 12. huhtikuuta. Convergesta tutun studiovelho Kurt Balloun miksaamalla bändin neljännellä albumilla otetaan askel takaisin kohti hardcorea ja luvassa on nopeaa ja kääntyilevää ärhentelyä.

”Tää on taas sekä rajumpi että vauhdikkaampi levy mitä edellinen ja soundillisesti heittämällä paras mitä ollaan tehty. Levy kuulostaa laadukkaalta ja ammattimaiselta, mutta silti Tryeriltä: likaiselta, sopivan räkäiseltä ja hätäiseltä”, yhtye julistaa.

”Jonkin taianomaisen puristamisen ja rehellisen yrittämisen tuloksena tämäkin albumi saatiin kasaan ja prosessi kuuluu meistä välittömyytenä ja yllätyksellisyytenä. Tunteiden myrskyaallokossakin oli fiilis, että nyt vaan tehdään sairaita biisejä, joita on hauska soittaa. Luotettiin hetken mielijohteisiin eikä välitetty millaisia biisejä levyllä olisi ’pitänyt’ olla. Samaan aikaan tietynlainen kaaos ja laadukkaat biisit muodostavat eheän kokonaisuuden, jota voi valehtelematta kutsua meidän parhaaksi tuotokseksi.”

Ensimaistiaisena levyltä on tänään julkaistu singlenä kappale Tavat ja tarpeet, jonka voit ottaa haltuun tuosta yläpuolelta. Keikoilla yhtyeen voi nähdä seuraavan kerran levyjulkkarien merkeissä Helsingin Kuudennella linjalla 12. huhtikuuta ja Tampereen Olympia-korttelissa 13. huhtikuuta yhdessä amerikkalaisen The Queersin kanssa.

Lisäksi yhtye kiertää Suomea kevään ja kesän aikana muun muassa seuraavasti:

19.04. Monari, Kannus
20.04. Tukikohta, Oulu
03.05. Elämän Kevät -festivaali @ Olympia, Tampere (+Sur-rur)
24.05. Bar15, Seinäjoki (+Sur-rur)
25.05. Brummi, Rauma (+Sur-rur)
31.05. TVO, Turku (+Sur-rur)
01.06. Leipätehdas, Vaasa (+Sur-rur)
19.-20.07. LPRHC Fest, Lappeenranta

Lisää luettavaa