Tuleva Testament-albumi on kitaristin mukaan brutaali, mutta melodinen – ”Se on tavallaan meidän Reign In Bloodimme”

31.05.2016

Metal Forces -lehti haastatteli Testament-kitaristi Eric Petersonia ja kyseli totta kai, miten syksymmällä ilmestyvä The Brotherhood of the Snake -albumi edistyy.

– Olemme palailleet takaisin juurille. Äänitys- ja sävellysmielessä olemme edelleen yhtä hulluja ja vahvoja kuin ennenkin. En halua, että sanomisiani ymmärretään väärin, mutta minusta tämä levy on tavallaan meidän Reign In Bloodimme, vaikkei se siltä tietysti kuulostakaan. Se on samaan aikaan super-brutaali, mutta melodinen, Peterson hehkuttaa.

– Tämä on ehkä kaikkein thrash-pitoisin levymme ja siltä löytyy nopeimpia juttuja, mitä olemme ikinä soittaneet. Yleensä levyillämme on pari thrash-kipaletta ja sitten on pari keskitempoista rallia ja yksi todella raskas ja hidas biisi ja niin edelleen. Uudesta levystä noin puolet on nopeaa thrashia, mikä on meille uutta.

The Brotherhood of the Snake julkaistaan Petersonin mukaan joskus syys-lokakuun tietämillä. Loppuvuodesta yhtye lähtee kitaristin sanojen mukaan ”todella isolle Euroopan-kiertueelle”, jonka yksityiskohdista mies kuitenkin vaikenee vielä.

Testamentin edellinen levy Dark Roots of Earth julkaistiin 2012. Kalifornialainen thrashjyrä nähdään Suomessa kesällä Tuska-festivaaleilla. Testament nousee lavalle Suvilahdessa 1. heinäkuuta.

Lisää luettavaa