”Tuntuu, että maailma on saavuttanut täydellisen hulluuden ja hämmennyksen pisteen” – Onko uusi Morbid Angel -ralli jo hallussa?

Kauan odotettu pitkäsoitto Kingdoms Disdained saapuu keskuuteemme loppuvuodesta.

Death metal -ryhmä Morbid Angel julkaisee loppuvuodesta hartaasti odotettua jatkoa vuoden 2011 Illud Divinum Insanus -pitkäsoitolleen. 1. joulukuuta levykauppoihin tärähtävä Kingdoms Disdained on ensimmäinen levy sitten 2003 Hereticin, jolla on mukana laulaja-basisti Steve Tucker ja yhtye palaa sillä taas itselleen ominaisemman, raskaan kuolonmetallin pariin.

”Levyn nimi kertoo kaiken oleellisen. Kaikilla on mitta täynnä maailman menoa eikä kukaan tiedä, miten korjata asiat. Jokaisessa naapurustossa, kaupungissa ja maassa on käynnissä pienoissotia ja eri mieltä asioista olevat ihmiset levittävät kaaosta – vaikka jokainen tekee sitä, mikä itsestä tuntuu oikealta. Tuntuu, että maailma on saavuttanut täydellisen hulluuden ja hämmennyksen pisteen”, Tucker kuvailee.

Kingdoms Disdainedin ensimmäisenä singlelohkaisuna on julkaistu kappale Piles Of Little Arms. Levyllä on mukana myös jo alkuvuodesta keikoilla soitettu uusi biisi Warped. Otahan nämä siis haltuun, jos eivät ole jo!