Tuska-festivaalin alue uudistuu: pääsisäänkäynti kauppakeskus Rediin

Keskuksen tiloihin tulee myös rannekkeenvaihto- ja infopisteet sekä merchandise-kauppa.

31.01.2019

Tuska-festivaali muuttuu tänä vuonna monessa suhteessa. Sen lisäksi, että tapahtuma on tänä kesänä K-18, myös festivaalialueessa tapahtuu muutoksia: pääsisäänkäynti siirretään metroaseman ja kauppakeskus Redin yhteyteen.

28.-30. kesäkuuta järjestettävän Tuskan noin 40 000 kävijää ohjataan kulkemaan Suvilahden festivaalialueelle ja sieltä pois kauppakeskuksen kautta. Syynä tähän ovat Suvilahden työmaa-alueet, joita aluemylläyksellä pyritään kiertämään.

”Reitti Tuskaan alkaa Redistä ja Kalasataman metroasemalta. Kauppakeskukseen tulee Tuskan rannekkeenvaihtopiste, tapahtumainfo, lipunmyynti, taidegalleria, Tuska-Store, pyörä- ja autoparkki ja niin edelleen”, pääsuunnittelija Jenni Kääriäinen kertoo Tuskan tiedotteessa.

Kauppakeskus Redi on viime aikoina ollut otsikoissa pääosin vähemmän mairittelevassa valossa. Monet kävijät ovat moittineet keskusta sokkeloisuudesta ja sekavuudesta ja liikkeet ovat pettyneet pieniin asiakasmääriin. Tämä ei kuitenkaan pelota festivaalin toimitusjohtaja Eeka Mäkystä.

”Kysyttiin Rediltä, että haluatteko 40 000 koekaniinia pyörimään keskukseen”, Mäkynen kertoi Talouselämälle.

”Lähestyimme Redia jo ennen tätä mediariepottelua, ja he olivat heti todella innostuneita. He osaavat aika hyvin suunnistaa tuolla markkinointimaailmassa, heillä on hyvä ote tiedottamiseen. Ja Tuska-yhteistyö on siitä tietysti hyvä osoitus.”

Uudistuneen Tuskan esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Slayer, Amorphis, The Hellacopters, Loudness, Anthrax, Dimmu Borgir, Halestorm ja Kvelertak.

Lisää luettavaa